Logo Hospice en Logeerhuis Sam T
terug naar het overzicht

Super Sam Day op zondag 28 april a.s.

Zoals we allemaal hebben kunnen zien tijdens de open dag, beschikken we sinds kort in Lemelerveld over een prachtig Hospice en Logeerhuis Sam. Dit huis beschikbaar gesteld door de familie Lenferink is waar nodig aangepast en woon klaar gemaakt met sponsoring/ werkzaamheden van diverse bedrijven, vrijwilligers en vele donaties.

Voor stichting Sam is het pas mogelijk om vanaf het derde jaar een beroep te doen op de subsidieregeling van het Ministerie van VWS. De eerste twee jaar moeten ze zich dus ook volledig zelf bedruipen. Om deze reden is er enkele maanden geleden vanuit Sam gestart met een geldinzamelingsactie. Deze loopt tot nu toe voorspoedig, voornamelijk door een aantal mooie donaties van bedrijven en particulieren.

Om toch ook zoveel mogelijk de Lemelerveldse bevolking te bereiken is er door een viertal initiatiefnemers (Arie Schouten, René In de Wal, Frans Kogelman en Rudie Knobben) contact gezocht met Stichting Koningsdag Lemelerveld. Dit met de vraag of het mogelijk is om de tent en de daarbij behorende faciliteiten te mogen gebruiken op zondag 28 april, de dag na Koningsdag. Gelukkig klonk er een volmondig “ja” vanuit de monden van de stichting.

De laatste weken is er door de heren initiatiefnemers volop “geknutseld, gebeld en gesmeekt” en met behulp van heel veel Lemelervelders is er een prachtig programma in elkaar gezet voor deze SUPER SAMDAY!

Onderstaand het programma van SUPER SAMDAY!

09.30 – 12.00:                Wandeltocht georganiseerd door Team Sukerbiet met
afstanden van 6 en 12 km;

11.00:                               Aanvang hardloopwedstrijd georganiseerd door Team Sukerbiet
met afstanden van 6 en 12 km;

12.00-13.30:                   Koffieconcert met behulp van The Voices en 4\Tune Vocals

14.00-16.00:                   Ludieke bingo en ludieke veiling gepresenteerd door Marijn Arnold,
“Lama” Warnar, Jort Krisman en Frans Kogelman;

16.00-19.00:                   “Vier het leven” met DJ Eric Witteveen en Dennis van Dam.

 

Al met al een echte SUPER SAMDAY!

In de komende weken zullen wij je verder kennis laten maken met het programma en een tipje van de sluier oplichten van de mooie kavels die al beschikbaar zijn gesteld voor de bingo en de veiling.

 

Mocht je iets willen bijdragen aan SUPER SAMDAY! op wat voor manier dan ook, neem dan contact op met één van de initiatiefnemers.

Deel dit bericht op: